Senarelagt datum för intresseanmälan!

Riksförbundet Balans vill minska klyftorna mellan de som har och de som inte har en psykiatrisk diagnos, öka kunskapen och kasta stigmat i soporna.
Men också bidra till att du få känna dig mindre ensam.
Genom att dela med sig av sina egen erfarenheter av att ha en psykiatrisk diagnos vet vi att kunskapen ökar och självförtroendena växer.
Därför startar vi åter igen en satsning på Balansbloggare.
Personer som själva har bipolär sjukdom, depression, dystymi, utmattningssyndrom eller är anhörig och som vill berättar om hur livet är.

Vi har under tidigare år haft flera personer som öppet och ärligt berättat i textform, bloggat, om sina liv på vår hemsida.
Nu tar vi steget längre och gör om text till film. Vloggare!

Vi söker därför efter tre personer som har egen erfarenhet av antingen, bipolär sjukdom, dystymi, depression eller utmattning eller har erfarenhet av att vara anhörig. Du ska öppet och ärligt vilja filma dig själv och berätta om ditt liv. Klippen behöver vara minst en minut långa men inte längre än tre minuter i formatet mp4.

Du kommer få en egen sida på balansriks.se där din vlogg kommer att laddas upp.

Det utgår ingen betalning.

Under tre veckor kommer du att vlogga för oss. Vi vill ha två klipp i veckan från dig.

Verkar det här vara intressant?

Skicka ett mejl till Johanna@balansriks.se om du är intresserad av att bli Balansvloggare.
Vi tar inte emot intresseanmälningar via telefon.
Berätta kortfattat i mejlet vem du är om du har egen erfarenhet av en psykiatrisk diagnos, bipolär sjukdom, depression, dystymi, utmattningssyndrom, eller om du är anhörig. Skriv dina kontaktuppgifter.
Vi vill ha din intresseanmälan senast 14 september.

Johanna tar kontakt efter 14 september.