Välkommen till

Balans Gotland

Missa inte föreläsningen ”Ett bipolärt hjärta” med Rebecca Anserud

Rebecca berättar blottande och modigt om sina erfarenheter av bipolär sjukdom och vågar bjuda på sig själv. Publikens reaktioner resulterar i både skratt och tårar och lämnar ingen oberörd.
Rebecca Anserud är entreprenör inom frågor rörande psykisk ohälsa. Hon är bland annat författare till boken Ett bipolärt hjärta, syns ofta i media och är en känd föreläsare.

Onsdag 30 oktober, kl. 18:00 Södervärnsskolans aula
Biljetter 100 kr
Förbokning SV Gotland gotland@sv.se www.sv.se/gotland
Biljetter i dörren i mån av plats

Arrangörer är Region Gotland, Studieförbundet Vuxenskolan Gotland och Riksförbundet Balans

Föreningen är vilande

Riksförbundet Balans är en ideell organisation som till stor del bygger på ideella krafter. Vi ser och hör att behovet av Balans på Gotland är stort både bland anhöriga och personer med egen erfarenhet. Även bland arbetsgivare och vården hörs önskemål om att vi ska finnas lokalt.
Just nu ligger föreningen Balans Gotland vilande och vi vill gärna ha synpunkter från anhöriga, personer med egen erfarenhet, vården, anhörigkonsulenterna och psykiatrin om hur vi ska kunna bidra och väcka föreningen till liv igen.

Kontakta mariah.levicsek@balansriks.se om ni har tips och idéer på hur vi kan organisera oss på Gotland.

Vad vi kan erbjuda idag:
För anhöriga erbjuder vi en sluten Facebook-grupp som heter Riksförbundet Balans grupp för anhöriga. Där har du som anhörig möjlighet att få stöttning och dela dina erfarenheter tillsammans med andra anhöriga.
Riksförbundet Balans grupp för anhöriga 

Följ oss gärna på föreningen Balans Gotlands Facebook-sida
Föreningen Balans Gotland

balans gotland