Välkommen till

Balans Östergötland

Vi vill hjälpa våra medlemmar att få träffas, synas och höras.

Genom social samverkan ökar den psykiska uthållighet i vardagen och utanförskapet minskar.

Balans Östergötland har idag aktiviteter i Linköping och Norrköping. Vi är fortfarande en liten lokalförening men vi arbetar för att öka antalet medlemmar. Ju fler vi är, desto mer kan vi åstadkomma tillsammans! Önskemålet är att kunna ordna fler träffytor, ha en mer aktiv omvärldsbevakning och bidra till att människor som påverkas av psykiska ohälsa får en bättre vardag. Med psykisk ohälsa omfattas vitt skilda diagnoser såsom depression, utmattningssyndrom, bipolär sjukdom och andra psykiska sjukdomar.

Kontakta oss genom balansoster@hotmail.com

Vi finns även på Facebook »

Sommaren 2019 utförs följande aktiviteter:

Onsdagen den 19 Juni träffas vi kl 14 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta oss upp till Valla minigolf för att bla spela golf. Medtag matsäck.

Onsdagen den 26 Juni träffas vi kl 14 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta oss till Bergs slussar. Ev spela minigolf, titta på slussarna, strosa runt. Äta medhavd matsäck.

Onsdagen den 3 Juli samlas vi kl 18 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta oss till Trädgårdsföreningen i Linköping. Medtag fika.

Onsdagen den 10 Juli träffas vi kl 10 på Linköpings station (runt pressbyrån). Därifrån åker vi tillsammans till Skänninge, där Daniel möter upp. Fortsätter med buss till Vadstena. För en heldag i Vadstena. Ev titta på slottet, besöka nunnorna, mm. Medtag egen matsäck.

Onsdagen den 17 Juli träffas vi kl 14 vid resecentrum i Norrköping för ta en rundtur i Norrköping. Medtag matsäck.

Onsdagen den 24 Juli tar vi en heldag i Arkösund. Vi träffas kl 8.30 inne på Norrköpings tåg-station för att ta buss 440 kl 8.50 ut till Arkösund. Ev båtutflykt med Östgöta trafiken där ute. Ev bada. Medtag matsäck för hela dagen. Och badkläder om du vill.

Onsdagen den 31 Juli träffas vi kl 14 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta oss till Norrköping där vi byter till buss 430 och åker vidare till Jursla. Gunilla möter upp vid hållplats Lillsjövägen. Vi hoppas att vädret tillåter (och att eldningsförbud inte råder), att vi kan grilla på Gunillas uteplats. Ta med egen matsäck. (något att grilla.)

Onsdagen den 7 Augusti träffas vi kl 14 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta pendeltåget till Skänninge där vi får se vart Daniel bor, går på Skänninge marknad och får sightseeing i samhället av Daniel. Medtag egen matsäck.

Onsdagen den 14 Augusti träffas vi kl 14 på Linköpings station (runt pressbyrån), för att gemensamt ta oss till Söderköping. Vi går till Smultron stället och äter glass. Och de som vill går upp på berget.

Onsdagen den 21 Augusti samlas vi kl 10 vid Mantorps station där Lena möter upp med bil och vi åker vidare med bil till Omberg. Medtag matsäck för hela dagen.

Anmälan till varje aktivitet görs till Lena senast dagen innan, mejla balansoster@hotmail.com. Det går även bra att anmäla sig via evenemangsinbjudan på Facebook.

Anmälan till Arkösundsturen behöver göras senast 2 veckor innan, mejla balansoster@hotmail.com.

Balans Östergötland

Vi lägger kontinuerligt ut information och nyheter på vår Facebooksida.

Följ oss gärna! 😀

Studieförbundet Vuxenskolan

Vasavägen 3
582 20 Linköping

Studieförbundet Vuxenskolan

Nya Rådstugugatan 11
602 42 Norrköping