Välkommen till

Balans Värmland

Att mötas, lyssna och ge stöd

Vi är personer som upplevt depressioner eller omväxlande deprimerande och maniska perioder, har drabbats av ”utbrändhet” (utmattningsdepression) eller dystymi (en lindrigare men ibland långvarig form av depression). Anhöriga kan genom föreningen få information, råd, hjälp och stöd.

           

Styrelse för föreningen Balans Värmland

Ordförande Monica Andersson
Kassör Bo Dalmo
Ledamöter:
Lill Iwersen
Tatjana Bogenc
Lotta Thunholm

Kontaktuppgift: monica_anders68@hotmail.com

Om du vill hjälpa till med att ordna aktiviteter av olika slag runtom i Värmland så kontakta oss gärna kring det. Vi i styrelsen bor i Östra Värmland och vi skulle verkligen behöva aktiviteter, samtalsgrupper, studiecirklar och annat på fler ställen, så även du som inte sitter med i styrelsen får gärna hjälpa oss att ordna med sådant.

Hej!

Denna sida är under uppbyggnad. 🙂

Vi lägger kontinuerligt ut information och nyheter på vår Facebooksida.

Följ oss gärna! 😀

Studieförbundet Vuxenskolan
Hitta till oss

Den tionde sommaren av Eva-Maria Andersson

Den tionde sommaren

Den tionde sommaren handlar om Marielle som får en depression. Vi får följa henne under ett år av destruktiva tankar som så småningom leder fram till kontakt med psykiatrin för att få svar på gåtan vem hon egentligen är och varför hennes liv blivit som det blivit.

Denna bok kan lånas på många bibliotek och säljs hos Adlibris, Vulkan, Akademibokhandeln och många fler ställen. Du kan även köpa den direkt från Föreningen Balans i Värmland.