Välkommen till

Balans Västerbotten

Föreningen är under uppstart

Riksförbundet Balans är en ideell organisation som till stor del bygger på ideella krafter. Vi ser och hör att behovet av Balans i Västerbotten är stort både bland anhöriga och personer med egen erfarenhet. Även bland arbetsgivare och vården hörs önskemål om att vi ska finnas lokalt.
Just nu finns igen förening i Västerbotten men vi vill gärna ha synpunkter från anhöriga, personer med egen erfarenhet, vården, anhörigkonsulenterna och psykiatrin om hur vi ska kunna starta igång en förening.
Kontakta mariah.levicsek@balansriks.se om ni har tips och idéer på hur vi kan organisera oss i Västerbotten.

Vad vi kan erbjuda idag:

Digitala samtalsgrupper för egenerfarna och anhöriga
Är du nyfiken på att delta i en samtalsgrupp, men det inte finns någon Balansförening i ditt län? Då är våra digitala samtalsgrupper något för dig!
Samtalsgrupperna är för dig som är medlem i Balans och är helt kostnadsfria. Medlem vilket du lätt blir på vår hemsida www.balansriks.se. För att kunna delta behöver du en dator eller surfplatta/smartphone med bra uppkoppling. Du själv ansvarar för att din teknik fungerar. Välkommen till ett liv tillsammans i Balans!

Samtalsgrupp egenerfarna
Detta är samtalsgruppen för dig som har egen erfarenhet av depression, bipolär sjukdom eller utmattningssyndrom.
Måndagar med start den 14 september 6ggr 17.30-19.45

Samtalsgrupp anhöriga
Detta är samtalsgruppen för dig som är anhörig eller närstående till någon med depression, bipolär sjukdom eller utmattningssyndrom.
Onsdagar med start den 16 september 6ggr 17.30-19.45

Ledare i båda grupperna är Ulrika Sonander från Balans Västmanland. Som deltagare får du inlogg till vår studieplats på Learnify. Där finner du mer information om träffarna och hittar länkar till våra möten på Zoom/Teams. Grupperna har begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan.

Din anmälan görs till mariah.levicsek@balansriks.se innan den 4 september. I anmälan uppger du ditt för-och efternamn, adress, telefonnummer och personnummer.


För anhöriga erbjuder vi en sluten Facebook-grupp som heter Riksförbundet Balans grupp för anhöriga. Där har du som anhörig möjlighet att få stöttning och dela dina erfarenheter tillsammans med andra anhöriga.
Riksförbundet Balans grupp för anhöriga

För mer information, kontakta:
Mariah Levicsek, verksamhetsutvecklare Riksförbundet Balans
mariah.levicsek@balansriks.se

Balans Västerbotten