BALANSVLOGGARNA OCH BLOGGARNA

På den här sidan hittar du Riksförbundet Balans bloggare. Personer som valt att öppet berätta om sina liv med psykisk ohälsa och psykiatriska sjukdomar. De berättar om allt från träning, familjeliv och relationer, hur det är att leva helt enkelt. Högst upp på sidan hittar du de nyaste vloggarna och bloggarna, när vi rekryterat nya, och längre ner kan du läsa tidigare Balansbloggares inlägg, vissa av dem är fortfarande aktiva bloggare på sina egna sidor utanför Riksförbundet Balans.
Vi önskar er en god läsning!

Våra Balansvloggare

Tidigare Balansbloggare inte aktiva

Jag kommer blogga om mitt liv innan och med utmattningssyndrom och hjärntrötthet – syns inte på ytan men känns rejält på insidan.

Jag kommer att blogga om hur livet förändrats av utmattningssyndrom, ångest och depression. Om hur allt jag trodde var sant om mig själv raserats, om skräcken att tappa sig själv, om att sörja det som varit och om att försöka finna den jag är nu. Om småsaker som gör mig glad, och om andra småsaker som kan tömma mig på energi på mindre än en sekund. Om mina fåglar – mina ögonstenar som varit mina ljusglimtar i det mörkaste mörkret. Om att våga släppa taget och ta små steg in i det okända.

Jag kommer blogga om min vardag mitt liv från högt till lågt och allt där emellan.

 

Jag har haft kontakt med psykiatrin under stora delar av mitt liv.
Från en tidig tonårstid. Har efter all kontakt med vården fått en del erfarenheter.

Jag kommer blogga om livet med eller utan diagnos.