Nu har den lurats flera gånger att den kommit. Sen har det blivit kallt igen. Nu tänker jag inte plocka fram vinterjackan igen!

När det blinkade till med lite sol och värme nyligen passade jag på att cykla lite här runt Rosersberg. Det är faktiskt väldigt fint här. Natur och sjöar men också lantligt med åkrar och bondgårdar. Idag är alla bilder egna från mina upptäcktsfärder.

       

Jag blev också påmind om hur lugnande det är med kombinationen skog och sjö. Bara sitta och njuta i lugn och ro, tittandes på vattnet. Jag      fick sådan feeling att jag rent av beställde ett litet hiking kit så jag kan övernatta i tält ute i naturen. Ja, när man vet att man inte behöver vakna insnöad förstås… Ryggsäck, tält, liggunderlag och sovsäck. Resten har jag vad gäller utrustning för att fixa kaffe och kanske mat.

Längtar faktiskt till att få hem grejerna. Vad skönt och rofyllt att somna och vakna till skogsljud. Nya gearen kommer matcha mina gladsnörade vandringskängor som en smäck! 😁