En sak jag brukar göra när jag mår dåligt, känner mig väldigt kreativ eller är rastlös är att möblera om/fixa i lägenheten. Att rensa brukar ta bort mycket ångest och man får tänka på något annat och liksom ”kasta bort” de jobbiga tankarna och känslorna.

En annan sak jag gör då och då är att förändra något i mitt utseende. Klippa av håret eller göra en sidecut kl 23 på kvällen.. Jag må vara lite impulsiv ibland men det kan vara så himla välbehövligt att göra en förändring ibland.

Så jag drog till frisören, vilket jag inte varit på 2-3 år eftersom jag sist fick en panikångestattack jag var där, så det var en utmaning då jag fick ångest till en början när jag satt i frisörstolen men fokuserade på magandningen och det gick hur bra som helst. Blev jättenöjd med min nya frisyr.

      

Nu har jag en sån blandperiod med lite jobbigt psykiskt mående och känner mig väldigt kreativ. Jag fick en jättefin poster av en kär vän som gjorde mig så himla glad. Minns inte namnet på konstnären som gjort printet.

När jag läser citatet ”Du behöver inte vara rädd” så känner jag att jag slappnar av i magen och känner ett inre lugn. Att allt kommer bli bra och att jag inte behöver vara rädd. Så vill att alla som läser detta försöker komma ihåg det citatet.

Så idag ska jag dricka kaffe, lyssna på musik, göra om i lägenheten med tavlor och figuriner. Sen ska jag kolla på en serie som heter ”Baby” och äta nåt gott. Imorgon är det måndag igen och på sysselsättning. Ha en fin söndag eller vilken dag som helst som du läser detta. /p