När pandemin bäddar in hela jorden i en våt filt är det lätt att känna sig som om solen försvunnit för gott. Eftersom vi också är inne i november, när naturen utanför dörren går i vila och inte kan ge oss så mycket draghjälp energimässigt, behöver vi hitta andra källor att ösa ur.

Då finns musiken. För mig har den alltid varit den största glädjen att fylla på med när energitanken nästan är tömd. Du kanske håller med?
Musik finns så det räcker för oss alla, i olika genrer och former, det är bara att lyssna och njuta! Eller så är du precis som jag som gillar att sjunga, och känna hur endorfinerna sprutar. För dig själv eller för andra, oavsett var och när så om du ger dig hän i musiken så kommer glädjen att hitta ditt hjärta.

Den 13 februari i år fyllde jag 50 år och fick det jag önskat mig!

En konsert till förmån för forskningen om hjärnans diagnoser.

Tillsammans med mina musikaliska vänner sjöng vi i en fullsatt kyrka och samlade in 40 000 kr. Det var en helt magisk dag och kväll, där alla var friska och öppnade sina hjärtan. Strax därefter kom viruset och stängde ned vårt samhälle.

Häll upp en kopp kaffe och sjunk ned i soffan och njut av varma sånger i en kall tid i konserten ”Med hjärtat för hjärnan”:

https://www.youtube.com/results?search_query=med+hj%C3%A4rtat+f%C3%B6r+hj%C3%A4rnan