Inlägget som jag ska posta imorgon talar sitt tydliga språk. Jag fann texten i mitt skrivblock. Personen som skrivit den texten är jag djupt imponerad av. Raderna är inte många men ack så kraftfulla.

 

Jag vill att ni läser texten och reflekterar över innehållet. Det krävs en stor kraft, en god kognitiv förmåga och djupa insikter att skriva denna text. Personen som skrivit texten är en mycket klok, modig och begåvad människa, kanske den mest framstående människan jag känner. Om man läser dokumentation om henne, stämmer det inte alls överens med min bild av henne.

 

När ni läser texten imorgon, vill jag att ni tänker på era egna insikter i livet. Alla får och har inte samma förutsättningar men vi alla kan påverka oss själva och vår omgivning.

 

Kanske får du, just du, kraft och inspiration av hennes text. Lycka till!

 

/A