Det är var och ens viktiga.

Det grundläggande för mig är att jag är ödmjuk inför andra människor att inte känner mig överlägsen någon annan. Viktigt är att belysa vi är människor och vi ibland kan tappa fattningen det är fullt mänskligt. Ingen är perfekt.

Att vara modig och våga möta människor i olika situationer och då känna trygghet och tillit till sig själv det har för mig krävts oerhört många år av träning och detta tränar jag mig dagligen i.

Visdom är för mig att förstå att vi alla är så olika men att vi kan respektera och inte döma andra människor så hårt när de uppför sig annorlunda än vad jag tycker är viktigt för mig. Något jag tränar mig ofta i.

Snällhet är kanske ett ”mesigt” ord men ack så viktigt och grundläggande för oss alla. Att göra en eller flera snälla handlingar mot en annan människa gör att vi får dubbelt tillbaka. En snäll tanke kan räcka för den som väljer det även det gynnar oss själva. Vikten av att vi själva mår bra är i sig grundläggande för inre harmoni.

 

/A