I tisdags gick jag på höstledighet jag hade tänkt mig fem välbehövliga lediga dagar, men så igår så smög frossan sig på och senare lite feber. Men det är bara gilla läget och hålla mig mig hemma jag misstänker kanske covid-19 och hoppas på att knipa en tid för testning nästa vecka.

I samma veva så kom det nya rekommendationer jag fick ett sms om att nu är det jobba hemma i tre veckor vilket känns sådär. För mig det blev mycket tankar och funderingar eftersom mitt hälsoprojekt börjat komma igång med aktiviteter och målgruppen är just personer med psykisk ohälsa. Jag vet hur viktigt det är att att ha sådana här saker igång, kanske extra viktigt i dessa tider, för att bryta isolering mm. Nu har vi en pandemi och den måste vi göra allt för att komma ur men när jag blir frisk och krya så tänker jag försöka erbjuda promenader utomhus i mindre skala. 

Så den här ledigheten, där jag i helgen hade tänkt gå till kyrkogården tända ett ljus för de mina som inte finns kvar, så får jag ta det lugnt hemma. Men mina dagliga promenader kommer jag försöka ta för jag har två väl antigen ligga hemma på soffan under filten tycka synd om mig själv eller göra det bästa av situationen.