Hoppas ni haft en fin  allahelgon 🌟

Att hålla sig till rutiner när det väl gäller är inte alltid helt enkelt. Nu är mina rutiner i form av träning promenader och bra kost extra viktigt för mig. Jag är i en situation jag inte såg komma när jag förra sommaren började jobba som verksamhetsansvarig för ett hälsoprojekt för personer med psykisk ohälsa, just nu är jag arbetslös men förhoppningsvis bara en kort period. Men jag tror också att det kanske är precis vad jag behövde just nu en paus få stanna upp landa för det har varit ett tufft år en tuff utmaning att gå in och starta upp ett sådant projekt utifrån mina idéer vad jag saknade och vad jag ser behövs. Behovet finns behovet är nog större än vad jag och många förstår av just hälsofrämjande verksamhetsamheter för just denna målgrupp. 

I väntan på svar från tjänst jag sökt som jag mer än gärna vill ha så ser jag till att komma in i mina rutiner igen de som jag lite tappat bort. 

Så mitt fokus nu är rutiner för kost sömn träning och promenader men samtidigt tillåta mig bara vara ligga på soffan se på film läsa en tidning. Jag bygger mig stark inifrån och ut bygger upp det jag känner att jag tappat lite när jag varit inne i det där ekorrhjulet med jobb stress mm det som för min del kan vara förödande. Men samtidigt har jag under hela tiden sett till att ta mig tid för återhämtning gett mig iväg på promenader träning och tack vare att jag lärt mig vikten av det så redan efter en vecka hemma så är jag en bra bit påväg mot där jag vill vara. 

 

Ha det gott så hörs vi snart igen och glöm inte göra det just du mår bra av.