Då var min tid som fokusbloggare slut vad fort tre veckor går, hoppas ni har uppskattat mina inlägg det har varit spännande roligt och lite läskigt att dela med mig av mig själv mitt liv hur det såg ut under många år. Jag vill passa på att säga att även om det kan verka som mycket var dåligt med psykiatrin så fanns det mycket som var bra jag har mött otroligt mycket bra och kompetent personal inom psykiatrin som verkligen gör ett viktigt och bra jobb som peppade mig till att inte ge upp.

Men mycket behöver bli bättre vad gäller den psykiatrin framförallt att kanske skita i diagnoserna och fokusera mer på personerna bakom diagnosen för du är inte din diagnos eller psykiatriska sjukdom. Ha det nu så gott så väntar ett nytt inlägg från mig snart igen. Men nu lämnar jag vidare till nästa bloggare som ska få stå i fokus i tre veckor.