Tisdag igen och nya blogginlägg väntar i veckan, men vilken avslutning augusti bjöd på. Jag sprang ju tjejmilen i lördags och det gick betydligt bättre än vad jag trodde då det var i kuperad terräng jag valde att springa plus att jag inte har så många rundor i mig.  Jag hade ett leende på hela rundan och blev peppad över hur stark jag är och hur stolt jag är över mig själv, efter den rundan så blev det en lugn eftermiddag och kväll hemma i köket passade på att laga riktigt god mat till mig och njuta av lite gott vin. Matlagning motion promenader i skogen det är min återhämtning och min medicin numera.

Ha nu en fortsatt bra dag så kommer det mer från mig i veckan och då fortsätter jag lite om hur jag tillslut kunde vända helt och stänga dörren till psykiatrins värld helt. 

Bjuder på en kvällsbild från sjön i närheten av där jag bor!