När man känner hur tvivlet på sig själv börjar krypa på, när de negativa tankarna omringar hela ens existens då är det omöjligt att tro på sig själv. Jag är inte tillräckligt bra, är detta hållbart, vad ska andra tycka, vad ska andra tänka. Långt innan de negativa tankarna tar utrymme så säg, STOPP!

Andra människor kanske tänker men vilka problem hon skapar, hon får ju problemen genom att tänka negativt. Och precis så är det, små problem kan bli stora, av fel fokus. Men skillnaden är att jag nu mera är medveten om dem och försöker att hantera och göra något åt det.

Vi är många som har den här typen av problem, problem med tvivel på oss själva. En del blundar för dem, andra orkar inte ta i ”skiten” sen finns det någon promille som inte har några större bekymmer…njutbart för dem. Men man KAN lära sig att hantera sina tankar och förändra sin självbild om man är intresserad. De kräver att du aktivt jobbar med förändring och personlig utveckling. Kan bli ganska smakfullt resultat vågar jag lova!

 

/A

Vill du läsa mer om att våga börja tro på sig själv, kan du gå in på ditt bibliotek eller;

https://www.bokus.com/bok/9789177654063/boken-som-eldats-upp-tva-ganger-fuck-it-nu-kor-vi/

https://www.adlibris.com/se/e-bok/boken-som-eldats-upp-tva-ganger-fuck-it-nu-kor-vi-9789177654063

Vill du ha boken i fysiskt format kan den beställas på www.100procent-anette.se