April – 2020, solen värmer och ger mig energi och mer hopp.

Motion har blivit ett dagligt inslag i min vardag.

Varje morgon ca, 8.00 börjar jag.

Jag gillar att utmana mig själv, så min runda har successivt blivit längre.

Nu har rundan blivit ca 8 km lång.

 

Har tänkt på att försöka ha balans i detta också, är rädd att krascha som jag gjort med mycket annat. Så försöker ”bromsa” mig själv lite.

Jag minns att detta med att bromsa var något jag fick jobba med på behandlingshemmet i Falköping. Då kändes det mycket mer frustrerande. Men jag är glad att jag har med mig metoden som fungerar bra mot min hypomani. Denna metod är också A och O nu när jag inte har några som helst mediciner kvar. Det var ett personligt beslut eftersom jag fick så mycket biverkningar av den, samt att den blivit mindre effektiv mot mina symtom.

Så just nu känns livet på topp, ska jobba för att det blir så en längre period, att det håller.