Allting har ett slut så också min tid som balansbloggare nu är det dags, dags att ställa sig åt sidan släppa fram nya Balansbloggare som även de ska få samma chans att dela med sig av sina historier sina erfarenheter av psykisk hälsa eller psykisk ohälsa.

Det har varit otroligt roligt att få vara en del av Balansbloggarna och jag hoppas att jag har inspirerat gett hopp visat att det omöjliga faktiskt är möjligt. 

Jag gick gick från psykisk ohälsa till psykisk hälsa och lever idag ett liv långt ifrån det jag var dömd att leva från diagnosernas och medicinernas värld till ett hälsosamt liv med arbetet. Den resan har ni fått ta del av i mina inlägg och jag kommer fortsätta dela med mig av min resa för jag har förstått att jag inspirerar har en historia som berör och bör delas för att inge andra hopp och inspiration. Kanske kan jag på det sättet även få de som möter oss som på något sätt någon gång i livet drabbats av psykisk ohälsa att våga tänka nytt se personen bakom diagnoserna och ohälsan för oavsett diagnoser eller ej så finns där en människa bakom allt det en som bara vill bli sedd för precis den den är.

Innan jag tackar för mig så skickar jag ut en liten efterlysning om det är någon som har tips idéer på vart jag kan vända mig om jag vill förverkliga mina drömmar på att skriva en bok om min resa  som jag så länge tänkt att jag vill göra. Har ni tips idéer kontakta Johanna på Balans riks så har hon mina kontaktuppgifter.

Bara för att jag nu slutar här så kommer jag fortsätta blogga nu på en ny plattform https://carroresan.wordpress.com/ 

Den bloggen är helt nystartad så ha överseende jag kommer försöka avsluta min blogg jag haft ett tag på en annan plattform och satsa på den nya.

Ha det nu gott så säger jag tack och hej för nu så ses vi kanske någon gång någon stans.