I mars genomförde Riks vårens utbildning i Balansmodellen. Planen framöver är att erbjuda ett tillfälle per termin. Har du gått utbildningen, men vill repetera den för dig själv? Då loggar du bara in på learnify.se så når du studieplatsen och kan gå igenom materialet hur många gånger du vill. Har du glömt dina inloggningsuppgifter trycker du bara på ”Glömt ditt lösenord?” så får du ett nytt.

Under våren har en ny broschyr som fokuserar på anhöriga blivit klar. Broschyren finns att beställa på samma vis som våra andra broschyrer, men jag kommer att skicka ut ett femtiotal till alla föreningar under maj månad så ni har ett gäng att börja med.

I april startar Riks digitala samtalsgrupper för medlemmar som inte har en lokalförening i sin region. Många som är medlemmar i en lokalförening har visat sitt intresse och några av dem fick plats då vi hade några över. I annat fall har de blivit hänvisade till respektive lokalförening.
Har ni svårt att få igång samtalsgrupper och behöver samtalsledare? Hör av er till mig så ska vi se om Riks kan hjälpa er med det.

Simma lugnt!

//Mariah Levicsek, kommunikatör Riksförbundet Balans