Idag är jag 34 år, har minst antal sorters psykofarmaka någonsin( citalopram under PMS) och har bestämt mig för att leva livet fullt ut, äntligen…

Jag bor med min kärlek , kanske fel att säga men den jag tror mest på och har känt mig attraherad av på riktigt…Inte för att jag inte tror på mig själv utan snarare för att jag måste ge mig denna chans efter alla år och eftersom jag har insett att jag inte är en person som ger upp någonsin.

Jag har blivit en starkare person något som min läkare också har sett och är glad åt.

Jag har haft min läkare i omgångar ändå sedan tonårstiden nu är hon på väg in i pension.

Jag uppskattar henne mycket och hon är och har ALLTID en god lyssnare. 💖

Eftersom jag inte trivts i relationen med mitt ex, som jag berättade, under ca 2 års tid.

Jag fick nog och ville inte leva i en relation där bara en (jag) hade livsmål emellanåt då jag hade ork eftersom jag i princip fick agera vårdpersonal, hembiträde osv åt mitt ex.  🥰 samtidigt som jag inte fick störa honom.

Det som hände ca år 2020 var att jag tappade alltmer känslor. ❤

Jag ville bara bort. Men jag har aldrig gett upp, är faktiskt ganska stark, efter allt.

Så jag sa ärligt att jag kommer ge kärleken en ny chans eftersom jag inte vill ge upp. Jag gick ut på Badoo, men min sambo ville inte släppa vår relation, jag såg att han kollade min mobil och ändrade ständigt mitt lösenord men det blev många efter ett tag. Hade ingen annanstans att flytta men var som sagt mycket på badoo.

Jag märkte ofta ett avundsjukt beteende från min man. Trots att jag varit ärlig. Jag gick ofta till mina föräldrar eller var ute på motionsrundor.

Jag och William chattade lite via badoo under ett års tid. Kände först ett starkt intresse och attraktion av honom som många andra.

Kunde inte släppa honom fast jag fick höra elakheter från mitt ex. om både William och mig själv.

Känslan ökade och efter ett insåg jag att jag var jätte förälskad.

En granne berättade en dag att han faktiskt skulle bli våran nya granne. Det var då som Adam började gå ut med soporna och läget förvärrades.

Jag var ändå hoppfull. Idag bor jag med en mycket fin man han är mycket empatisk , musikalisk , driftig och mycket teknisk och teknikintresserad.

Är enormt lycklig , hoppfull och upplever minst stress någonsin…🙂❤

 

/Malin