Nu längtar jag verkligen efter våren den var ju framme där ett tag i slutet av februari så kändes väl så där när stormen Evert och snön slog till här nere i Borås i går jag hade ju sett framemot att få börja göra iordning på min balkong. Jag börjar längta efter att få flytta ut mer och mer på balkongen njuta av vårsolen och se framemot sommaren men måste säga att vintern i år var härlig äntligen en riktig vinter med snö och kyla.

På något sätt känns det som att det blir lite lättare då att hantera allt med den här pandemin som nu börjar tära rejält särskilt när man som jag lever i ett ensam hushåll, ett år efter att den började så kan jag bara se hur tacksam jag är för den resan jag gjort och det jobbet jag gjort med mig själv.

Utan den styrkan jag visat mig att hag har och som jag byggt upp så hade det varit betydligt svårare men visst känns det att knappt ha träffat familj eller nära släktingar på ett år jag har haft några nära vänner som jag har träffat och så har jag haft mitt jobb så kanske ska jag inte klaga men nu är det jobbigt så på något sätt så känns det lite lättare att våren och sommaren är på väg.

Jag önskar er som kikar in här på bloggen en fin helg själv ska jag se om det en stund går att njuta av mina påskliljor på balkongen som jag satte när våren visade sig men drog sig tillbaka igen där i slutet av februari.