Inga fullständiga tankar. Det myllrar. i hjärna, min kropp spjärnar emot. Kan inte, vill inte. Jag är arg, får jag? Ledsen, du har väl inget att vara ledsen för! Ta dig i kragen!

På Spotify går Mozart, allt av Mozart. En cd som heter Mozart effect. Brain Power Amadeus. Mycket bra för mig! Det hade jag glömt. Tur att det finns Anhöriga!

Att leva med psykisk ohälsa är som av och på hela tiden. Ibland bättre och ofta sämre. Att aldrig veta hur man mår i morgon eller kanske ens i eftermiddag. Sjukdomarna innefattar oro både för mig och mina anhöriga och i mitt fall tar jag stort ansvar för hur våra medlemmar mår.

Tittar ut över sjön, några segelbåtar glider in i Mälaren. Trädet börjar bli rött i toppen. Katterna ligger inomhus. Hade det vart en annan dag hade jag njutit.

Vi som grupp stödjer varandra och hjälper. Den oro som finns nu i Coronatider hoppas vi går över. Vi arbetar med att sätta upp digitala samtalsgrupper, digitala ungdomsgrupper och styrelsen och våra kommunikatörer träffas på nätet.

Vi som ständigt arbetar med människors psykiska hälsa påverkar attityderna runt oss. Genom att på olika ställen berätta hur vi har det kan vi påverka, men det finns mycket kvar att göra. Balans startar ett stigmaarbete i höst.

World Mental Health Day är en möjlighet till gemensam manifestation kring psykisk ohälsa och funktionsvariation. Sverige, Europa, Nord-och Sydamerika och Australien medverkar på olika sätt just den 10 oktober.

Jag vet att vi når fram 😊

37 stycken av Mozart har spelats. Solen bryter igenom.

Simone