Hej!
Jag heter Emma Karlsson och är 29 år, bor i den lilla staden Piteå. Jag ska börja blogga här på balans och det jag vill förmedla är  hur det är att leva med bipolär diagnos.

Min resa i mitt psykiska mående började i tonåren. Det har gått över 12 år sedan jag började ha dom första varningarna. Det har varit en enorm resa och det är först nu dom senaste åren som jag sett en stor vändning. Men som allt i livet har det inte bara hänt.

Jag har jobbat hårt för det. Tagit bort så många saker som en ”normal” människa antagligen kan göra. Men då har jag också hittat många unika saker med bipolär diagnos.

Under min resa har jag inte bara lärt mig att acceptera mig själv och min diagnos utan faktiskt älska den jag är. Visst det är upp och ner men det är hanterbart. Och det känns så bra!

Vad jag göra just nu i livet är att jag efter nästan 10 år som sjukskriven från och till äntligen kan se en framtid. Tidigare har det varit för mörkt. Men jag tog ett stort steg 2019, jag började studera och fick behörighet och tog mig in på min drömutbildning.

Januari 2021 ska jag vara färdig Digital Strateg. En helt ny värld har öppnats och jag är så exalterad. Men jag tar det steg för steg, kurs för kurs. Men jag ser ljuset. Det hade jag inte kunnat göra för 2–3 år sen, det är stort!

Men här på Balans kommer ni se min resa och mina tankar om hur jag hanterar min diagnos, för den går ju ingenstans.

Läs mer om mig på min Instagram, Emma Karlsson

/ Emma