Kan själv= Bra och dåligt.

Överaktiv= Känner igen mig ibland, bra men sjukt viktigt med balans. Överaktiv balans:)

Dömande, dåtid dömde jag lätt, nutid sällan. God personlig utveckling. Bra självledarskap.

Lat= Tråkig

Svartsjuk= Lagom är bäst, gränslös svartsjuka/ sök hjälp= ohälsosamt.

Sarkastisk= En gång sa en person till mig att jag var sarkastisk?!?! min humor kanske ibland är något gränslös. Jag var tvungen att få klarhet. Först var jag helt knäckt. Efter flera år av ältande och grubblande så kom jag fram till: jag vill alla väl, min humor kan vara något gränslös men jag har inga onda tankar. Jag kan ta ”skit” Jag blev fri!

Elak= Sårande

Stygg= Varför? Hur mår personen egentligen?

Ta för sig= Jag njuter av det, slippa att bara ge. Gillar båda.

Vräker ur sig= Osmakligt

 

//A