Du inspirerar och är en förebild något jag ibland får höra av andra att jag inte bara inspirerar utan också är någons förebild.
Jag har ibland svårt att förstå och ta till mig det, samtidigt så värmer det oerhört mycket. Kan jag inspirerar hjälpa någon annan till att våga ta steget mot förändring och någonting nytt oavsett om det är att börja röra lite på sig tänka på kosten eller bara våga börja tro på sig själv så gör jag bara det.
Men man ska heller inte glömma att jag gör den här resan för min egen skull alla har olika förutsättningar beroende på vart man befinner sig, det som fungerar för mig kanske inte fungerar för någon annan. 

För mig var kosten promenader träningen och det viktiga jobbet med insidan och min mentala och psykiska hälsa oerhört viktig för mig i min resa men också att det fanns de som såg just mig det blev min räddning ut från det jag satt fast i under så många år.
Idag är det en helhet alla dessa olika pusselbitar jag jobbat med mig själv med under de senaste fem åren. För nu vid den här tiden för fem år sedan gav jag mig ut på den här resan som gjorde att jag stängde och bommade igen dörren till det livet som psykiatrin för bara nio år sedan dömde mig att leva resten av livet. De hade fel jag behövde inte leva resten av mitt liv på intuitioner leva med diagnoser tunga mediciner som aldrig fungerade. Jag fick ett helt annat liv jag gick från en välkänd svårt sjuk patient inom psykiatrin till att bli vuxen och klok och våga tro på mig själv igen
🌟

Jag säger inte alltid att det är lätt men att idag se kost motion och promenader och det ständiga mentala jobbet  som min ”medicin” det är det som gör att jag är där jag är idag.  

Men det som fungerar för mig kanske inte fungerar för någon annan. Så även om jag inspirerar och är en förebild så glöm inte att vi alla har olika förutsättningar olika mål och olika utgångslägen för hur och vad man behöver göra med sig själv. För en del kanske det handlar om att våga ta sig upp och ut på en kort promenad för andra kanske det bara är att nu kör jag utan att tänka efter precis som jag gjorde en gång i tiden. 

Var rädda om er och gör det som är bäst för er  men våga också göra det som verkar omöjligt möjligt. 🌸 

 

I bland är det värt att våga ta steget utan att ha en aning om hur det kommer gå det kan vara början på något nytt så gjorde jag 🌸