Jag har länge funderat på att skriva en bok. Det är ett mycket tidskrävande och ganska omfattande arbete, det vet jag eftersom jag tidigare har försökt.

Den 25:e april i år fyllde jag 35 år.   Igår  blev jag även firad av min familj och William, vi var hos min syster i Skövde.

Jag fick en mycket fin present av min pappa, blev lite rörd över det jobb han lagt ner på att göra en bok av mina skrifter från 1177 Vårdguiden.

En person som jobbade med publicering av olika bloggar hos 1177 Vårdguiden hörde också av sig i veckan och frågade om något behövde uppdateras i artikeln om mig. Jag svarade att jag gärna vill ha det/ låta det var a som det är i den artikeln. Samtidigt som jag berättade att jag idag är medicinfri och har en fin relation med en man som stärker mig och visar stor respekt.

Samt att jag får möjlighet att komma till min rätt prestationsmässigt i vårat samarbete med hans företag ITS MOBIL. SAMMANFATTNINGSVIS jag är mycket glad, lycklig och tacksam för detta livshopp! Tack för att du är just du min fina man . ❤😊

Här är bilder på min bloggbok som min jag fått i present av min far. Livet och livsresan fortsätter härmed fast med bättre livsförutsättning och största hoppet någonsin. Är så tacksam.

Min diagnos är fortfarande oklart men mitt mående är bättre än någonsin. Och jag ska ju gå på just det enligt min läkare. Mående och symtom istället för att fokusera för mycket på just diagnosen som är ett verktyg för att kunna hjälpa vid dåligt/ sämre mående. Jag njuter av livet och mitt nya hopp tillsvidare. 😊🥰❤