Min riddare William Gabrielsson ❤

Hela min familj är ganska neurotisk lagda. Mina föräldrar är tandläkare  och de har alltid predikat hur viktigt ordning och reda är i tillvaron. De har varit mina förebilder och deras värderingar har jag som är  en av deras döttrar fått med mig.

Jag har också alltid haft lätt att känna empati och bry mig om andra , även oroa mig för andra, jag har alltid varit lite känslig och oroligt lagd. Haft lätt att uppfatta mindre saker och detaljer i tillvaron.

Efter de olika trauman jag upplevt som väldigt jobbiga tidigare i livet valde jag att sätta mig själv och egna prioriteringar på halvfart.

Jag var trött och tänkte mycket på det som varit samtidigt som jag oroade mig mycket kring det mesta. Min sinnen och känslighet hade skruvats upp efter de olika jobbiga händelser jag upplevt. .

För ca 1 1/ 2 år sedan bestämde jag mig att det fick vara nog,  jag behövde tänka på vad jag själv ville och mina egna livsmål. Jag och min läkare hade också diskuterat barnfrågan. Något jag ville och kände mig redo för. Jag visste att jag behövde göra stora livsförändringar för min egen framtid och tyvärr innebar det även att bryta upp ett från min sambo där kärlek från min sida inte funnits under flera år .

Den här bilden från lokaltidningen tycker jag själv är den viktigaste. Som på ett sätt bidrog till att vi träffades.

Detta var inte populärt hos min sambo men jag var tydlig med att berätta hur jag ville göra tidigt. Sedan började jag titta efter en fin man som kände likadant. Jag fick ett tips från min mamma, hon lämnade över lokaltidningen där det stod en artikel om  William Gabrielsson som nyligen öppnat en populär mobil och databutik som låg i samma hus. En granne berättade en dag att William skulle bli våran granne. Jag och min nya granne William började skriva till varandra och efter en tid bestämde vi oss för att träffas hos honom.

Tycke fattades tidigt gör varandra och det var efter några ytterligare träffar med William som jag själv bestämde mig för att satsa på denna fina man. Idag bor vi ihop och samarbetar både hemma och jag bidrar även som administratör.
Administratör för butikens med namnet ITS MOBILs Facebook och hemsida.
Förutom kärleken till varandra delar lika intressen såsom teknik, musik och att vi båda uppskattar god mat mycket. Mitt liv och vardag  har ändrats totalt till det bättre. ❤👌
I samråd med min läkare har jag satt ut alla mina mediciner efter att det uppmärksammats att när min vardagssituationer ändrats har mitt mående blivit bättre och bättre och är idag helt bra. Likt andras mående. Känns väldigt bra idag.
Jag har en bra kärlek och livspartner och känner störst hopp någonsin. Dessutom bra sysselsättning som jag är relativt kunnig inom redan från början. ❤❤❤
Jag är så nöjd och Tacksam för William och att han finns med mig i mitt nya liv och vardag…🌞❤