Livet blev inte riktigt som jag trott att det skulle bli. Bättre eller sämre kan jag inte uttala mig om men annorlunda. Jag har tagit stora beslut som jag tidigare inte trott varit nödvändiga för min personliga utveckling. En del människor kan tycka att olika beslut är märkliga men hittar man och följer sin inre kompass blir andras åsikter mindre betydelsefulla. För min egen del har det varit en nödvändig resa att sträva efter att hela tiden må så bra som möjligt och ofta upprepa frågan; vad vill jag? Detta med en ödmjukhet inför min omgivning.

När man lever i en relation så är det ett givande och ett tagande. Jag tar hänsyn till min partnerns önskemål men låter inte mina egna behov få för lite utrymme. Som sagt ett givande och ett tagande. Detta kräver mycket energi när man är olika i sina grundvärderingar. Men jag gillar den dynamiken i ett förhållande och tror på den bara båda orkar jobba med relationen.
Ibland har man olika åsikter och syn på saker men när man pratar ihop sig och visar ödmjukhet inför varann då är det enkelt och njutbart att leva… jag strävar efter att vara i det  ”moodet” hela tiden.

/A

Vill du läsa mer om känslor och framförallt om att livet inte blev som jag trott, kan du gå in på ditt bibliotek eller;

https://www.bokus.com/bok/9789177654063/boken-som-eldats-upp-tva-ganger-fuck-it-nu-kor-vi/

https://www.adlibris.com/se/e-bok/boken-som-eldats-upp-tva-ganger-fuck-it-nu-kor-vi-9789177654063

Vill du ha boken i fysiskt format kan den beställas på www.100procent-anette.se