Att jag ofta känner mig utanför och är ganska lättkränkt skulle kunna ha med min högkänslighet att göra. En gång sa en psykolog till mig att jag antagligen är högkänslig. De partners jag har haft en relation med har alla varit kreativa på något sätt. När jag tänker på det nu i efterhand har alla också uppskattat musik och kunnat sjunga. Jag uppskattar musik mycket men vågar inte sjunga eftersom andra då kan höra och jag har svårt för ev. kritik. Har OCD och höga krav i övrigt likt många med anorexia så är jag också  hård  mot mig själv.

Min första dejt som jag träffade i gymnasiet visade sig vara med i ett hårdrocksband som har spelat på Törebodafestivalen, häftigt!

Min andra relation var dålig pga att han inte kunde hantera sin aggression han hade en ADHD diagnos och var driven och kreativ . Adam kunde sjunga fint, honom hade  jag ganska nyligen  en relation med, som tog slut efter ca 15. Sammanfattningsvis  vill jag bara berätta att kreativitet I relationer verkar attrahera mig.

Min nuvarande relation med William ( som också är en mycket bra , musikalisk, sångare, driven och väldigt kreativ. Han har under 5 år sedan ha kom till Sverige startat ett fint företag här i Töreboda, med bra recensioner och han har verkligen ett driv utöver det vanliga. Det attraherar mig oerhört mycket. Go William! 😊❤

I morse,  jobbade han natt I butikslokalen som ligger vägg i vägg med lägenheten. Han hade redigerat en kort film med oss via ett redigeringsprogram  på datorn, det var väldigt fint och  romantiskt gjort. ”Jag smälter fullständigt!” Alla relationer har givit erfarenhet , men mest hopp känner jag i den med William, (nu i mogen ålder).

Älskar dig William!

Ha en fin dag, trevlig helg önskar vi ALLA andra kämpar!

/Mvh Malin Jönsson