Det här är Riksförbundets Balans kommunikatör och verksamhetsutvecklare, Johanna Höst och Mariah Levicsek. De arbetar bakom kulisserna för att sprida information, hjälpa lokalföreningarna och se till så att ni hittar Balans.

Johanna Höst är kommunikatören. Johanna har en bakgrund som journalist med kunskaper inom såväl radio som lokaltidning. På riksförbundet arbetar hon med sprida kunskap och information om psykisk ohälsa och psykiatriska diagnoser. Hennes arbetsuppgifter är bland annat att skriva debattartiklar, uppdatera riksförbundets hemsida och Facebooksida, föreläsa och informera om Riksförbundet Balans. Johanna arbetar tisdagar till fredagar och har sitt skrivbord i Östersund men arbetar även från kansliet i Stockholm ett par dagar i månaden. Hon har egen erfarenhet av psykisk sjukdom.

Mariah Levicsek är Riksförbundet Balans verksamhetsutvecklare och arbetar tre dagar i veckan. Två dagar arbetar Mariah med ett nystartat projekt som vänder sig till dem som är anhöriga till personer som lider av depression. I projektet ska Mariah ta kontakt med anhörigstödjare i landet i syfte att skapa samtalsgrupper och orda utbildningstillfällen inom MHFA för anhöriga. Hon kommer också att revidera Riksförbundet Balans eget samtalsmaterial Balansmodellen som vänder sig till anhöriga och de med egen erfarenhet av psykisk sjukdom.  Hon kommer också arbeta för att ta fram ett förslag på ny upplaga av boken Balansgång.

En dag i veckan arbetar Mariah för riksförbundet där hon stöttar styrelsen och lokalföreningarna i deras arbete att starta upp nya lokalföreningar i landet.