Åh, vad jag saknar att kunna gå på konserter! Jag älskar verkligen livemusik i både stora och små evenemang. En stor favorit är att åka iväg till Sweden Rock Festival. Elva eller tolv festivaler har det blivit hittills, varav ett år som scenarbetare. De roligaste konserterna är oftast de lite mer okända banden på de mellanstora scenerna. Där har hittats många guldkorn genom åren!

Ett annat guldkorn som hittats det senaste året var dock inte på festivalen utan på Fryshuset i februari 2020, precis innan allt stängde ner pga covid. Ett helt fenomenalt japanskt metalband med eget sound och stil som dessutom har danskoreografi i sina framträdanden.

Dom har inte bara gjort metalgenren kul igen att följa, deras musik är dessutom för mig en säker injektion av glädje, energi och positiva vibbar. Kolla upp Babymetal, om ni är nyfikna.

Att lyssna på musik är en tydlig mätare på måendet för mig. Ju mer musik, desto bättre mår jag. När det är som sämst blir det ingen musik alls. Eftersom det är en så viktigt del av mitt liv brukar jag unna mig att lägga extra krut på att köpa bra hörlurar. De kommer ju användas många, många timmar.

Man kan ju konstatera att det är starka krafter i rörelse när man helt tappar lusten till något man verkligen brinner för… Vi är verkligen komplicerade och känsliga varelser. Nä, nu är det dags för kaffe och en dos positiv energi i lurarna. Rock’n’roll!