Jag har bestämt mig för att fortsätta vara en del av Balansbloggarna ett tag till. I mitt sista blogginlägg före sommaren så tackade jag för mig här som balansbloggare, men stängde nog inte dörren helt.  Så jag är tillbaka även i höst och ni kommer få fortsätta följa mig min vardag mitt liv högt och lågt. Att jag väljer och fortsätta blogga här är dels att jag tycker det är både roligt givande att dela med mig av mitt liv min resa. Men framförallt kan jag med hjälp av min resa min öppenhet av det jag delar med mig av inspirera ge andra hopp så gör jag det mer än gärna. 

I höst så kommer ni få följa min vardag med allt vad det innebär samt hur träningen promenader kost idag är min medicin plus en massa annat. 

I ett inlägg under hösten kommer jag också ta upp vad jag tycker om begreppet psykisk ohälsa varför jag har lite svårt för just den benämningen. Men det inlägget filar jag lite på då jag tror att det är tudelat och kan skapa debatt om det. 

 

Ha det gott så länge så hörs vi vidare!