Nutid: 

Så känns det, som att jag skriker mig hes för att de som behöver veta kan förstå hur jag mår – men de hör inte. Eller så lyssnar de inte. Vill inte höra.

Jag kämpar med energibalans och att få orken att räcka till. Jag är på arbetsträning, nu vill de att jag hoppar upp i tid – fördubblar den. Jag har sagt det sååå många gånger – min kropp och min hjärna slår bakut när jag pressar mig själv för hårt. Jag får bakslag efter bakslag – jag känner mig full, och sen bakfull. Jag förlorar balansen, får huvudvärk, mår illa och starka smärtor i kroppen. Jag berättar detta för dem gång efter gång, men varje gång är det som att jag berättar något nytt, och det försvinner i intet lika fort som jag sa det. Det händer igen just nu. Det är så vansinnigt frustrerande. Hur ska man kunna läka när de som behöver förstå vad som händer med mig inte kan höra det jag säger?