Det här blir mitt sista inlägg här på balansbloggen, tiden för mitt uppdrag har runnit ut. Jag hade så mycket mer som jag hade tänkt berätta men det får komma i ett annat forum. Ni som vill fortsätta följa mig kan göra det på min sida på Facebook (länk nedan)

Det har varit skönt att få vara här på Balans och skriva – jag har fått komma igång med skrivandet igen. Att skriva var en stor del av mitt liv innan jag blev sjuk, och jag tappade bort mig och kom av mig. Jag har haft svårt att komma igång igen trots att önskan har funnits där. Vid varje försök har min inre kritiker kommit fram och påpekat att jag minsann inte alls skriver lika bra som jag gjorde förut. Min inre kritiker har varit med även på den här resan, och det har ibland känts svårt att skriva. Kritikern och Perfektionisten har blivit ständiga följeslagare som jag mer eller mindre försökt ignorera. Därtill har jag märkt att jag censurerar mig själv i skrivandet. Jag är inte säker på varför. Kanske för att det ska publiceras, för att jag inte skriver bara för mina egna ögon. Jag vet inte, men det är något jag vill fortsätta utforska.

Att få sätta ord på det som sker inom en är väldigt värdefullt för att kunna hantera och bearbeta det, och jag är tacksam att jag fått en plattform där jag fått utforska detta.

Jag kommer att försöka fortsätta göra inlägg via: https://www.facebook.com/Stressmonstret/

Om du vill följa mig där så är du välkommen. Jag och stressmonstret kommer fortsätta vår kamp med att hitta en balans som fungerar för oss båda.

Tack för den här tiden.

Ta hand om er, alltid.

Kärlek och respekt

/Anna