William –En riktig man

Sedan ca ett år tillbaks träffades jag och min man William. Det har blivit tydligare och tydligare och jag känner mig säkrare på att hur viktigt för mitt mående det har visat sig vara att man vill likadant från båda håll i en relation.

Förut lovades mycket från det andra hållet men hände aldrig då det närmade sig. Blev hela tiden besviken under många år. Ändå ställde jag alltid upp och hoppades att vi äntligen skulle samarbeta på riktigt.

Är nu riktigt nöjd att jag släppte det förhållandet och samtidigt  framför allt att jag hittade William. Tack för ”tidningstipset” , säger jag till min mamma.

I denna relation lever jag på riktigt och vågar göra det samtidigt.  Jag tror att jag stundtals tyvärr ville känna mindre i förra relationen, då det inte var så roliga känslor alltid.

Jag har alltid intresserat mig för nyheter och politik har jag också tyckt varit intressant.

Nu har jag även en bra anledning (William) att ta min egen personliga  ställning  när jag röstar nästa

gång.  Har också tyvärr märkt att starka högervindar  (tom nazistiska vindar) , blåser ganska kraftigt i

vårat samhälle på bekostnad av många. Jag har mycket  släkt i Malmö och bekanta i Danmark och Polen.

 När jag gick i skolan besökte vi bl.a. Auschwitz i Polen. Det var nog den viktigaste och mest känslosamma skolresan jag någonsin gjort, det kunde vara bra att alla som går i skolan får den möjligheten för märks att vissa fortfarande år

2021 inte kan sin historia. Eller vill blunda för den t.o.m. Detta blir nästintill omöjligt att göra efter en

sådan resa, så det är en mycket bra ekonomisk investering för skolor att göra.

Jag unnar alla en liknande fin, driven och empatisk man som min man William.

Har också tänkt att personer som har nära till sitt känsloregister kanske samtidigt lättare drabbas av sådant som drabbat mig i livet, mobbing , destruktiva relationer i relationer och med vänner. Man tappar tilliten till känslan av egenvärde. Vad man är bra på eftersom det sällan uppmuntrats eller uttalats.

Tack för att du finns i mitt liv William med allt och att du tror på hela mig.

/Malin