Man märker att mörkret blir mer och mer påtagligt, även mina växter märker av det.
Den här månad har jag investerat i växtbelysning för alla mina ca 30 växter. De verkar tycka om det extra ljuset, jag kan komma på mig själv att stå och iaktta de små sticklingarna, som om de skulle växa snabbare då.
Jag känner även att belysning, julbelysningen på vår balkong eller växtbelysningen påverkar mitt mående.
Allt känns inte lika mörkt liksom. Och att se sticklingarna växa sig större och större. Se nya blad veckla ut sig. Se liv växa. Det är en av mina terapier.
Den här vecka har jag även målat lite. Något jag inte gjort på ett tag. Det var så skönt att sitta och måla med musik i öronen i min lilla bubbla. Ibland blir det mer avancerade projekt, nu blev det lite enklare motiv, man får inte pressa sig själv för mycket när man inte mår så bra psykiskt.
Ha en fin vecka! /P”