Vi kör en sväng till här och det ska bli lika kul och terapeutiskt som sist, hoppas jag. Att skriva är lite som att få stanna upp och begrunda sitt liv i ett annat perspektiv och det är nog inte fel att göra då och då. Det blir ju så lätt att man bara öser på annars.

Det har hänt lite saker sen sist. Jag har fått en officiell diagnos med bipolär typ 2 (och ptsd). Det innebär att just nu har jag fått börja behandling med utprovning av rätt medicin. Med upptrappning av dos, provtagningar och så vidare så lär det ta ett par veckor eller månader innan jag kan känna av den nya behandlingen till fullo. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det vore om det här kunde stabilisera mitt mående och jag kan få slippa i alla fall en del av mina depressiva episoder.

Jag är positiv och drar mitt strå till stacken, det är ju ändå jag som ska göra grovjobbet. Fast med proffsen som stöd. 👍

En annan rolig sak är att mitt skrivarprojekt om min psykiska ohälsoresa är klar. Jag har skrivit periodvis mer och mindre sedan i februari och jag använde mitt förra bloggande som en slags dagboksdel också.

Nu är det renskrivet och inskickat till några förlag varav en har jag varit i kontakt med under resans gång. Blir det nobben överallt får jag finslipa manuset mer och jag har några frivilliga provläsare som får rycka in. Jag borde ha använt dom innan jag skickade givetvis men jag blev för ivrig…. 😁

Nu ska jag ladda för att åka iväg på första provtagningen för nya medicineringen efter att jag tagit den i snart en vecka. Må bäst, alla kämpar där ute.