Riksförbundet Balans vill önska er alla en riktigt fin påsk.
Vi vill också påminna er att ni inte är ensamma. Just den här påsken kanske du får fira utan din familj och ensamheten blir kanske mer påtaglig än vad den annars brukar vara. Men det finns människor som arbetar och engagerar sig i att minska den där känslan av ensamhet.
Riksförbundet Balans vill därför påminna dig om att hjälp och stöd finns, bara ett telefonsamtal bort. På vår sida Hjälp och stöd har vi samlat telefonnummer till organisationer som gärna lyssnar på dig, som finns där när livet känns extra jobbigt.

Kanske är det här också ett tillfälle när du får prova att prata med dina nära och kära via ett videosamtal. En påskmiddag kan kanske vara lika rolig och social över ett videosamtal, ni ses men på avstånd.
Riksförbundet Balans vill helt enkelt att ni ska fortsätta att ta hand om er psykiskt, fortsätta sträva efter att må bra, att vara i balans. För att det ska bli verkligt så finns vi som en av många organisationer som sträva efter att man ska må bra psykiskt.

För vi är så långt ifrån ensamma, vi är faktiskt ett helt gäng av individer som har samma eller liknande erfarenheter av psykisk ohälsa som du.
Så kom ihåg, du är inte ensam.