Ännu en vecka lider mot sitt slut. Helt ärligt har det varit en jobbig vecka. Mycket grubblande, mörker ute, sovit mycket mer och försökt ta hand om mig själv så gott det går. Men det är svårt när man mår sådär.

Jag har tränat med mina hundar, vi övar små saker varje promenad och det är roligt när man märker av deras framsteg. Ena hunden slet sig igår och jagade en hare i 30 min, sen var hon trött och somnade direkt när vi kom hem, en mycket nöjd hund med andra ord. Haren klarade sig och Idun fick rejält med motion. Så småningom ska vi testa drag med henne, antingen i midjebälte eller cykel. Ska bli så spännande!

Resten av veckan har jag inte gjort så mycket mer spännande. Tagit hand om mina växter, planterat om några med rätt och ny jord, vattnat, sprayat, fixat och grejat.

Jag hoppas du mår bra och har något att sysselsätta dig med i helgen, vare sig det är att vandra, måla, sova eller äta 2 påsar lösgodis. Do what makes you happy!

I helgen ska jag åka till min stuga om jag orkar, annars stannar jag hemma. Men jag längtar ut till skogen och lugnet. Luften där går lättare att andas och jag känner mig fri.