Vid skrivande stund är det fredag efter löning. Under veckan har det varit lite krånglig att komma loss till handling. Inte gått ner i det avgrundsdjupa hålet, men motivationen till en del saker tog stryk. Misstänker att jag är lite uppe i det. Varje natts sömntimmar blir färre. Hjärnan går snabbare, kroppen blir segare, tankarna är dimmigare och flackar runt. Koncentration och fokus flyger sin kos. Sköter mig inte särskilt bra i allmänhet. Fördragna gardiner, snabbmat, undvikande. Har tagit mig till jobbet, men även det har gått sådär. I måndags så orsakade jag en översvämning ungefär 5 minuter innan jag skulle gå hem. Varannan vecka jobbar jag kväll och slutar då klockan 00:00. Med svetten rinnande och stress i sinne, stämplade jag ut 45 minuter sent. Helt enkelt ingen bra början.

En bra grej är att jag nu går emot mina instinkter genom att berätta om det. Tidigare har jag känt en sådan skam att det varit svårt att erkänna. En annan bra sak är att jag återigen lever rökfri. Tog mig ett återfall på 3 paket de senaste 3 veckorna. När jag tar mig ett återfall så letar jag efter en snuttefilt, men varje cigg smakar blä. I jakten på tröst tänder jag nästa, och nästa, och nästa. Men det ger mig ingenting. Har jag tur så ger morgonciggen en liten kick. Men det är aldrig nog…….Jaja, upp på hästen igen. Denna vecka har jag varit rökfri och önskar förbli det.