Vi är en riksomfattande organisation som hjälper och stöttar våra medlemmar som lever med psykisk ohälsa och psykiatriska diagnoser. Vi gör det framförallt genom samtalsgrupper i våra lokalföreningar men också via föreläsningar och konferenser. Sverige befinner sig just nu, och har så gjort så ett bra tag, i ett kritiskt läge där det handlar om att inte sprida coronaviruset vidare. Tillsammans kan vi göra det möjligt genom att följa de rekommendationer och bestämmelser som politiker och myndigheter kommer med.
Vi vet att ni vill träffas, vi vet att behovet är stort att få prata av sig och ge varandra stora varma kramar. Men håll ut. Även år 2020 kommer att ta slut och det kommer bli bättre.
Våra lokalföreningar styr själva över sina egna verksamheter och följer de beslut som gäller i de enskilda länen men också i Sverige. Kontakta din lokalförening för vidare information om vad som gäller där. Vi följer de rekommendationer och beslut som finns och vi håller oss uppdaterade om utvecklingen.
Riksförbundet fortsätter arbetet med att informera och stötta även i dessa tider men möjligheten att träffa oss är begränsad. Här på vår sida hittar du kontaktuppgifter till andra organisationer du kan ringa till om du har behov av att få prata med någon och få en virtuell kram.
För kom ihåg! Du är inte ensam i det här! Du är inte ensam om att må psykiska dåligt och längta efter en vardag med dina nära och kära.

Mer information vad som gäller just nu hittar du på bland annat på Krisinformation och på Folkhälsaomyndigheten

Ta hand om dig för den viktigaste personen i ditt liv är du! Glöm inte det!