Filmen Catwalk hade premiär förra året. En film från Glada Huddig gänget. En otroligt stark film som jag inte kan svara på varför jag inte sett tidigare. Kanske har det känts för nära. Nu har jag sett den två gånger på en vecka. Kan rekommenderas med dess starka budskap om man gillar och se den typen av film.

Jag har själv erfarenhet med att ”leva nära” ungdomar i teatersammanhang och det är så fantastiskt.

Jag minns i en grupp som bestod av ungefär 25 ungdomar alla med olika nivåer av funktionsvariationer och olika diagnoser, ingen var elak ingen var dum eller avundsam alla bara gav varann beröm.

De som borde höras mer fick träna sig i det. De som borde låta mindre fick träna sig i det.

En teaterlärare betyder mycket för mig hon börjar på bokstaven R jag kallar henne ”teaterdirektör” hon har ett seende som är så fantastiskt med dessa ljuvliga ungdomar. Hon ser varje enskild individ så fint. Jag vill passa på att tacka alla våra släktingar och vänner som har tagit sig till olika teateruppsättningar runt om och uppmärksammat dessa underbart kämpande människor som många av dem har varit utsatta för mobbing och annat. Flera av dem kan sätta ord på känslor. Jag har lärt mig så mycket av dessa härliga människor som gett mig egna värden. De har sina svårigheter och begränsningar men också möjligheter de har något annat som de kan lära oss.

Glädjen i livet. 😊

/A