Oj vilken fin hösthelg det har varit här i Borås, jag gick på långledigt redan i torsdags och  startade den med ett glas bubbel på stan med en väninna. Man behöver det där få träffas prata om allt möjligt med vänner som står en nära särskilt när vardagarna oftast springer iväg, kanske extra viktigt i dessa tider att försöka ta sig tid till att träffas om än på ett säkert sätt.  Och med en trevlig start på helgen så gav jag mig ut på en löparrunda efter frukosten på fredagen och sedan har jag bara njutit av helgen hösten. Jag har höstfixat på min balkong tagit sköna höstpromenader hängt i köket och bakat både bröd och bullar.  

Dom där helgerna när man bara är är så sköna jag fick verkligen landa och ladda inför en fullspäckad vecka då jag ska upp till Stockholm igen för att gå en utbildning torsdag och fredag och efter det väntar lite tid med min bror och familj som bor i Stockholm. 

Ha det gott glöm inte att bara vara emellanåt njuta av det lilla.