» » » Balans Nytt Juni 2018 – nr 3

Balans Nytt Juni 2018 – nr 3

Kategori Nyhetsbrev | 0

Ordförande har ordet

TACK!

Det betyder så mycket att någon säger tack, eller att någon säger du är bra och att du duger. Du får och ska vara med. Så härligt att det finns platser där vi kan känna tillhörighet och att vi får vara dom vi är. Ibland måste vi hålla masken, ibland får vi släppa den, helt eller delvis.

Som ordförande i Riksförbundet Balans är jag tacksam över att ha så många kluriga, kloka och roliga möten med underbara, enastående och rättframma människor. Vi är olika ner på mikroorganismnivå och ändå lika. Vi har alla vårt eget tänk och vi har ett gemensamt bästa för ögonen. Varsågod är ett annat bra ord. Så ställ dig nu framför spegeln, titta dig djupt in i ögonen och tala om för dig själv att du är vacker, oemotståndlig och ödmjuk. Varsågod! Säg det nu till en annan människa du möter. Eller varför inte tala om att den människan är betydelsefull för dig och att du känner stor kärlek. Slösa är också ett bra ord! Slösa med vänlighet, kärlek och kramar. Jag gillar dig!

Här kommer ett rykande hett, både bokstavligen och bildligt nummer av Balans Nytt.

Simone Gynnemo, ordförande i Riksförbundet Balans

Läs Senste Balansnytt juni 2018 – nr 3 här!