» » » Balans Nytt Februari 2018- nummer 2

Balans Nytt Februari 2018- nummer 2

Kategori Nyhetsbrev | 0

Ordförande har ordet

Vi vet att det är vår när det är Årsstämma i Riksförbundet Balans. När vi blivit granskade av revisorer, när vi skri-vit verksamhetsberättelse och verksamhetsplan. När vi bollat med valberedningen om namn till vår riksstyrelse. När vi svarat på motioner från 2017 och skrivit propositioner. När vi har medverkat vid lokalföreningarnas Årsmöten- ja några i alla fall. När vi har bokat hotell-rum och resor, beställt
mat och dryck. Vi vet också att det är vår när sopbilen samlar ihop vinterns sand och våra nytvättade fönster blir dammiga igen. När skatboet i stupröret i huset mitt emot fylls av hungriga ungar och våra katter bevakar dem med morr i strupen. På Gotland heter våren ladinggen och det ska ha varit tre (eller sju) starurar innan den är på riktigt. Starur är oväder efter att staren kommit.

Jag vill också passa på att tacka för förtroendet till att vara Riksförbundet Balans ordförande ytterligare två år. Vår nya riksstyrelse är stark och arbetshungrig. Vår verksamhetsplan är presenterad och det finns mycket att se fram emot under det kommande året.

Simone Gynnemo, ordförande i Riksförbundet Balans

Läs Senste Balansnytt april 2018 – nr 2 här!