» » » Balans Nytt, Februari 2018 – nr 1

Balans Nytt, Februari 2018 – nr 1

Kategori Nyhetsbrev | 0

Januari, februari och mars vintermånader på de flesta platser i vårt avlånga land just detta år. Vinter med snö och kyla, strömavbrott och varma filtar. Det är också tiden för årsmöten i lokal- och regionalföreningar. Jag vet att på många ställen jobbas det med att planera aktiviteter och cirklar av olika slag. Det är viktigt. Viktigast är ändå mötet, det personliga mötet och det professionella mötet. Underskatta aldrig dig själv i detta. Din berättelse är lika viktig som det offentliga rummets berättelse.

Det du bidrar med i våra föreningar stärker både dig, våra föreningar och vår sak. Att hålla våra sjukdomar stången är ofta ett verkligt arbete som kräver insikt och förståelse av sig själv. Kom ihåg att alla av oss är mer än sjuka! Passa på att göra en snölykta, en ängel i snön, tänd ljus eller drick en kopp choklad med vispgrädde.

Efter mars kommer april och riksförbundets Årsstämma, den 20 april klockan 18 i Stockholm. Två personer från varje förening är välkomna som ombud. Lokalföreningens styrelse utser ombuden. I samband med detta kommer vi att hålla cirkelledarutbildning för två personer med egen diagnos och en person som är anhörig.

Simone Gynnemo

Ladda ner eller läs hela medlemsbladet här: BalansNytt Februari 2018 – nr 1