» » » Är du ett syskon till någon som mår dåligt? – Intervjupersoner sökes.

Är du ett syskon till någon som mår dåligt? – Intervjupersoner sökes.

Kategori Utan kategori | 0

“Två psykologstudenter från Psykologiska Institutionen vid Stockholms universitet skriver sin examensuppsats om hur det är att vara ett ungt syskon till någon med psykisk ohälsa och letar nu efter intervjupersoner. Intervjun är ca. 60 min lång och svaren presenteras anonymt i uppsatsen. För att delta behöver du vara 14-20 år och ha ett syskon som är 12-18 år och är patient inom psykiatrin. Vill du delta eller känner någon som vill delta och därmed bidra till ökad kunskap och förståelse för anhörigperspektivet? Hör av dig till julia.johansson.psychology@su.se senast den 23/2 för mer information. Din berättelse är viktig och vi hoppas få ta del av den!”

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar,

Julia Johansson

Psykologiska Institutionen

Stockholms Universitet