» » » Balans Nytt, December 2017- nr 4

Balans Nytt, December 2017- nr 4

Kategori Nyhetsbrev | 0

När vi tänker tillbaka på 2017 finns det många uppnådda mål. Ca 950 betalande medlemmar, 13 lokalföreningar och flera på gång. Vi har gjort en pilotutbildning för cirkelledare i Balansmodellen. Vi har ett aktivt arbete tillsammans med NSPH gällande intressepolitik. Arbetet i Eu-sammanhanget går vidare och vi finns med i olika svenska referensregister. Vi håller på att bli en förening att räkna med.

Varje enskild medlem är viktig! Du är viktig! Varje lokal-regionalförening är viktig och det arbete som görs där är viktigt!

Var medlem! Ge bort medlemskap i julklapp om du har råd. Stanna kvar i föreningen även om du känner dig i Balans. Vi behöver dina erfarenheter. Bli medlem i styrelsen eller i en arbetsgrupp. Var med och fixa fika eller var nyckelhållare. Eller starta en studiecirkel. Det gäller både på lokal-och riksplanet, såklart!

Kansliet är stängt för jul- och nyårsuppehåll den 22 december till och med den 7 januari 2018.
Allt gott, God Jul och Ett sprakande Nyår!

Simone Gynnemo

Ladda ner eller läs hela medlemsbladet här: BalansNytt December 2017 – nr 4