» » » Vill du veta mer om suicidprevention?

Vill du veta mer om suicidprevention?

September månad bjuder på två intressanta event kring suicid och suicidprevention.
Båda anordnas i Stockholm och är kostnadsfria

2/9 Suicid och suicidprevention, anordnas av Bättre vård mindre tvång 

Inspirationsdagen arrangeras av Bättre vård mindre tvång, är kostnadsfri och sker i SKL:s lokaler i Stockholm den 2/9 mellan kl. 9.00 till 15.00. En rad olika spännande föreläsare lyfter teman kopplade till suicid och suicidprevention. För mer information.

Suicid och suicidprevention 2 september

10/9 Suicidpreventiva dagen, anordnas av NASP.

Den 10 september anordnar NASP den Suicidpreventiva dagen i ABF-husets lokaler i Stockholm, dagen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs. Mellan kl. 10.00 till 16.00 kommer en rad forskare och företrädare från olika organisationer att ge föreläsningar fokuserade kring självmordsförebyggande arbete för unga. Besök www.ki.se/nasp för ytterligare information.

Läs mer om Suicidpreventiva dagen på Kis hemsida…

Inbjudan-Suicidpreventiva-dagen