» » » 20/5 Balanscafé med collage och bild

20/5 Balanscafé med collage och bild

Kategori Utan kategori | 0

Tisdag den 20 maj 18.00 (OBS ändrad veckodag)

S:t Göransgatan 92 i Stockholm

t-bana Fridhemsplan

Majkaféet blir lite annorlunda. Då tänkte vi oss att vi skulle skapa tillsammans efter de sedvanliga mackorna. Vår egen konstnär Åsa hittar nog också på något, det är förresten hon som formgivit Balans affisch. I så fall tar hon med det som behövs. En sak vi har tänkt göra (den som vill, förstås) är kollage över våra värdefulla, fina själv. Vem är jag? Vem är jag inte?   Ta med en sax och gärna några tidningar, tidskrifter, trycksaker, bokmärken. Vi håller med papper och klister. Du får ett konstverk med dig hem att begrunda. Välkommen, som alltid! Just det, det är dig vi tittar på!

 

Här kommer lite inspiration:

insp collage         Picture 001      1_Recycled-Collage-Art-of-Derek-Gores

Kommentera